Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Maandag 6 mei: Pizzeria brandt af in Utrecht, Duncan Laurence op weg naar het Songfestival en Britten blij met geboorte koninklijke baby.

Chinese bouwvakkers zijn bezig met de renovatie van het plein in de Verboden Stad in Peking. (Foto: ProShots)

Israël en Hamas werden het in de nacht van zondag op maandag eens over een staakt-het-vuren in en rond de Gazastrook. Vanuit Gaza werden zaterdag honderden raketten op Israël afgeschoten. (Foto: ProShots)

Silvio Berlusconi verlaat onder grote mediabelangstelling het ziekenhuis in Milaan. De 82-jarige voormalige premier van Italië moest een darmoperatie ondergaan. (Foto: ANP)

Grote rookwolken komen uit een brandende pizzeria in Utrecht. Er vielen geen gewonden. (Foto: DUIC/Robert Oosterbroek)

Vlammen slaan uit pizzeria na explosie in Utrecht
31
Vlammen slaan uit pizzeria na explosie in Utrecht

Aan het begin van de brand sloegen de vlammen uit het pand aan de Nobelstraat.

Duncan Laurence vertrekt vanaf luchthaven Schiphol naar Tel Aviv. De zanger neemt namens Nederland deel aan het Eurovisie Songfestival in Israël. (Foto: ANP)

Britten openen de champagne, nadat bekend is gemaakt dat prins Harry (34) en Meghan Markle (37) ouders zijn geworden van een jongen. (Foto: AFP)

In Niger zijn 55 mensen op het leven gekomen nadat een tankwagen ontplofte op het spoor. (Foto: AFP)

Een Pakistaanse moslim is op weg naar de moskee in Rawalpindi tijdens het begin van de ramadan. (Foto: AFP)

De nieuwe Thaise koning Maha Vajiralongkorn zwaait vanaf een balkon van het grote paleis naar zijn onderdanen. De derde en laatste dag van het officiële kroningsritueel komt daarmee ten einde. (Foto: AFP)

Vier schapen poseren voor de camera. (Foto: NU.nl/Adrie Gideonse)