Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 14 april: Lewis Hamilton wint de Grand Prix van China, het breedste vliegtuig ter wereld maakt een succesvolle testvlucht en archeologen leggen een 4.300 jaar oud graf bloot in Egypte.

Mercedes-coureurs Valtteri Bottas (l) en Lewis Hamilton (r) gieten champagne over hun teambaas na de Grand Prix van China. Hamilton won de race, Bottas werd tweede en Sebastian Vettel derde. Verstappen eindigde op de vierde plaats. (Foto: Pro Shots)

Hulpverleners zijn op weg naar het rangeerterrein in Nijmegen. Daar kwam een persoon om het leven na een ontploffing in een trein. (Foto: Pro Shots)

Een koe loopt op het platteland van Noord-Brabant. (Foto: NU.nl/Ben Saanen)

's Werelds breedste vliegtuig maakte een succesvolle testvlucht. Het toestel steeg op in een woestijn in de Amerikaanse staat Californië. (Foto: ANP)

Archeologen hebben in Egypte een 4.300 jaar oud graf blootgelegd. (Foto: AFP)

In Nepal vielen drie doden bij een botsing tussen een klein passagiersvliegtuig en twee helikopters. Het ongeval gebeurde op een van de gevaarlijkste vliegvelden ter wereld. (Foto: Pro Shots)

'Gele Hesjes' protesteren in Parijs. (Foto: ProShots)

Een kind is uitgedost als de hindoeïstische god Hanuman tijdens een religieus festival in India. (Foto: AFP)

Zeker negen mensen in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn omgekomen doordat twee gebouwen zijn ingestort door overstromingen. (Foto: AFP)

Dronebeelden tonen spoor van vernieling na tornado in Texas
56
Dronebeelden tonen spoor van vernieling na tornado in Texas