Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 17 februari: onderzoek op rampplek Ethiopian Airlines, herdenking slachtoffers Christchurch in Amsterdam en Ajax verliest van AZ.

Indiase hindoes worden besprenkeld met water tijdens de jaarlijkse processie met een praalwagen met beelden van de god Kapaleeshwarar in de stad Chennai. (Foto: AFP)

Max Verstappen is zondag in de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen als derde gefinisht. Valtteri Bottas van Mercedes won de Grand Prix van Australië. Zijn teamgenoot Lewis Hamilton eindigde vlak voor Verstappen op de tweede plaats. (Foto: Getty Images)

Een jongen uit het Ethiopische dorp Hama Quntushele kijkt naar onderzoekers op de plek waar op 10 maart een vliegtuig van Ethiopian Airlines neerstortte. Dat kostte het leven aan alle 157 mensen aan boord. (Foto: AFP)

Daley Blind treurt na afloop van het duel met AZ. Ajax verliest met 1-0 van de Alkmaarders. (Foto: Pro Shots)

VVD-leider Mark Rutte neemt afscheid van Loekie, een deelnemer aan Oma's Soep, tijdens zijn bezoek aan het bedrijf dat met eenzame ouderen soep maakt. (Foto: ANP)

Enkele honderden mensen verzamelden zich zondagmiddag op de Dam in Amsterdam om de slachtoffers van de aanslagen op twee moskeeën in de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch te herdenken. (Foto: ANP)

Pieter van Vollenhoven en René Froger tijdens De Hollandse 100. Tijdens het evenement wordt 10 kilometer geschaatst en 90 kilometer gefietst om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker. (Foto: ANP)