Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Donderdag 14 maart: 'klimaatspijbelaars' voeren actie in Amsterdam, een jaar na de moord op Marielle Franco in Brazilië en Venezuela herstelt zich na stroomstoring.

Seungri van de populaire K-popband Big Band voor het politiebureau in Seoel. De zanger wordt verdacht van het aanbieden van seks voor investeringen. Vanwege het schandaal maakte hij maandag bekend uit de muziekindustrie te stappen. (Foto: AFP)

De problemen met de stroomvoorziening in Venezuela zijn donderdag zo goed als opgelost. Deze ontstonden precies een week geleden, met als gevolg tekorten aan voedsel en drinkwater. Onder meer supermarkten raakten leeg. (Foto: AFP)

Nederlandse 'klimaatspijbelaars' zijn donderdag bijeengekomen om voor de tweede keer actie te voeren voor het klimaat. De mars begon op de Dam in Amsterdam. (Foto: ANP)

Koning Willem-Alexander groet toeschouwers tijdens de officiële ingebruikname van het Reevediep, de nieuwe waterverbinding tussen de IJssel en het Drontermeer. (Foto: ANP)

Een jaar geleden werd de Braziliaanse politicus en mensenrechtenactivist Marielle Franco gedood. Het motief voor de moord is nog altijd onbekend, twee politieagenten zijn opgepakt. (Foto: AFP)