AMSTERDAM - Haar bed was nog warm van (ex-)echtgenoot Chris Judd of ‘La Lopez’ heeft alweer een nieuwe lover. Dit keer heeft ze tegenspeler Ben Affleck in haar netten weten te strikken. Ze vierde haar 33ste verjaardag knusjes met hem in haar filmset-trailer en voerde hem verjaardagstaart.

De cast en crew van Lopez’ nieuwste film ‘The chambermaid’ hadden een surprise-party voor de jarige ster georganiseerd. Tweehonderd man wachtten haar op buiten haar trailer om haar toe te zingen. Maar het duurde maar en het duurde maar. Eindelijk kwam ze dan naar buiten en iedereen barstte uit in ‘Lang zal ze leven’.

Lopez riep ‘I love you guys’, greep twee stukken verjaardagstaart en spoedde zich terug naar de trailer. Daar bleek Ben Affleck te wachten om samen met haar de lekkernij te verorberen. Twee dagen voordat haar ex-man Chris Judd de scheiding aanvroeg, stelde Lopez (33) Ben Affleck (29) al voor als haar ‘new boyfriend’. ‘Als ze iets wil, dan wacht ze niet’ zegt een vriend van Jennifer over haar. ‘Ze wil het nú’. Het tweede huwelijk van Lopez heeft om en nabij de tien maanden geduurd.