Aanklacht tegen moeder vermiste Amerikaanse

ORANJESTAD - Een jongen die op Aruba heeft vastgezeten in verband met de verdwijning van de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway, heeft aangifte gedaan tegen de moeder van het meisje omdat die hem zou hebben lastiggevallen. Dat berichtte de Amerikaanse televisiezender Fox News dinsdag.

De 21-jarige Deepak K. zegt dat Beth Holloway Twitty hem op zijn werk heeft opgezocht en hem anderhalf uur lang bestookte met vervelende vragen. K.'s advocaat heeft de vrouw per brief laten weten dat hij een straatverbod tegen haar zal eisen als zij dat nog een keer doet.

Holloway verdween eind mei tijdens een schoolreisje naar het Caribische eiland. K. zou een van degenen zijn die haar het laatst heeft gezien, samen met zijn 17-jarige broertje Satish en de 17-jarige Nederlander Joran van der S. . Van der S. is de enige van het trio die nog vastzit.

De familie van de vermiste tiener heeft de beloning voor de tip die leidt tot oplossing van de zaak, verhoogd tot 250.000 dollar, of een miljoen als het meisje levend wordt teruggevonden. De familie hoopt dat het geld meer mogelijke getuigen ertoe aanzet zich te melden. De ouders zijn nog altijd kritisch over de wijze waarop justitie op de Antillen de zaak aanpakt.

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie