AMSTERDAM - De ex-vrouw van Rolling Stones zanger Mick Jagger heeft een nieuwe liefde in haar leven. Maar de doorgewinterde rokkenjager Mick, die Jerry herhaaldelijk bedroog met andere dames, weigert de man pertinent te ontmoeten. Is Mick ‘ouderwets’ of gewoon stinkend jaloers?

In een interview met Tatler Magazine dweept Jerry met haar nieuwe liefde. ‘Het is zo heerlijk om eens met iemand te zijn die emotioneel gezond en normaal is,’ lezen we. En het gerucht dat Mick met geld smijt, ontkrachtte ze door te zeggen dat haar Tim véél royaler is: ‘Op vakantie gingen we elke dag winkelen en hij wilde jurken voor me kopen. Dat vindt een vrouw geweldig’.

Jerry heeft de familie van haar Tim inmiddels ontmoet. Maar Tim zal waarschijnlijk nooit de ex-man van zijn liefje ontmoeten. Mick Jagger weigert hem te zien. “Mick is erg ouderwets in dat soort dingen’ aldus Jerry. Op de vraag of Mick jaloers is, zweeg ze. Dat zou een goeie zijn; hij bedroog háár immers regelmatig en verwekte zelfs een kind bij het Braziliaanse fotomodel Luciana Morad.