De dag begint met bewolking, maar in de middag breekt hier en daar de zon door. Op de meeste plaatsen blijft het droog. Het wordt zo rond de 16 graden.

Vrijdagochtend start met bewolking en in het zuiden wat regen. In de middag klaart het op, maar komt het kwik opnieuw niet boven de 16 graden uit. De matige en aan zee vrij sterke noordenwind maakt het bovendien gevoelsmatig nog wat frisser.

Zaterdag is er weinig verandering. De dag begint grijs, maar later op de dag breekt de zon door. Er staat weinig wind en het blijft overal droog. Het wordt zo'n 15 graden.

Ook zondag blijft het droog met een mix van wolken en zon. In het noorden kan er wat regen vallen. Het wordt 15 graden op de Wadden tot 17 graden in het zuiden van het land.

Volgende week begint met wisselvalliger en frisser weer, met temperaturen tussen de 12 en 15 graden. Vanaf woensdag kan het weer warmer worden met temperaturen rond de 17 graden.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!