Een negentienjarige jongen uit Landgraaf is zondagochtend omgekomen door een verkeersongeluk in deze Limburgse plaats. Een 22-jarige plaatsgenoot raakte zwaargewond.

De auto waarin ze reden, sloeg over de kop. De bestuurder raakte bekneld, het andere slachtoffer werd uit de auto geslingerd. Door het ongeluk raakte ook een transformatorkast beschadigd. Enkele huizen hadden daardoor tijdelijk geen stroom.

Dit weekend zijn er meer ernstige ongelukken gebeurd. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen drie tieners om het leven in het Noord-Hollandse Anna Paulowna. Twee andere inzittenden van de auto raakten gewond. Hun auto botste tegen een lichtmast.

Ook in Delft en Utrecht raakten weggebruikers zwaargewond

In Delft raakten zondagochtend drie mensen zwaargewond toen hun auto tegen een paal reed. In Utrecht reed een automobilist door nadat een 23-jarige fietsster bij een aanrijding levensgevaarlijk gewond raakte.

Een motorrijder kwam in het Gelderse Ellecom frontaal in botsing met een bestelbus. Hij overleefde dat niet.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!