HATTEM - Een ernstig verkeersongeval op de provinciale weg N 50 tussen Hattemerbroek en Kampen heeft zondagavond het leven gekost aan twee mensen. Vijf anderen raakten zwaargewond. De politie kon zondagavond laat nog niet vertellen wat de toedracht was. Zij zei wel dat er twee auto's bij betrokken waren.

Bekijk video: Modem/ Breedband

In het Academisch Ziekenhuis in Maastricht overleed zondagavond een 32-jarige automobilist uit Amsterdam aan zijn verwondingen van een verkeersongeval van zondagochtend op de A2 bij Weert. Hij werd bij een mislukte inhaalmanoeuvre uit zijn auto geslingerd en raakte zwaargewond.

Boom

In de nacht van zaterdag op zondag kwam een 40-jarige automobilist uit Venray op de weg tussen Well en Bergen om het leven toen hij met zijn auto tegen een boom botste. Hij verloor de macht over het stuur bij het inhalen.

Putten

Op de Garderenseweg bij het Veluwse Putten verloor vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit Putten het leven door een botsing op een andere auto. De bestuurder daarvan is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Mijdrecht

Ook vrijdagavond raakte in Mijdrecht een 36-jarige vrouw uit die plaats zwaargewond bij een aanrijding op de Hoofdweg. Ze overleed een dag later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Haar auto raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom.