DEN HAAG - De politie doorzoekt donderdag de woning van de Zoetermeerse vrouw die sinds vorige week maandag met haar twee dochtertjes vermist is. Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag gaat het om sporenonderzoek, dat onder meer is bedoeld om aanwijzingen te krijgen over de huidige verblijfplaats van Claudia Hartevelt (31) en haar kinderen.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Claudia, Marieke (5) en Charlotte (3) zijn vorige week maandagochtend voor het laatst gezien. De echtgenoot van de vermiste vrouw ging die dag om half acht het huis uit, op weg naar zijn werk. Hij deed later aangifte van vermissing. De vrouw heeft geen persoonlijke spullen zoals pasjes en papieren meegenomen toen ze het huis uit ging.

De politie heeft de echtgenoot uitgebreid gehoord. Voor zover bekend geldt hij niet als verdachte. Oproepen van de politie aan getuigen om iets van zich te laten horen, resulteerden tot nu toe in enkele tientallen tips, die de politie natrekt. De vrouw zou een dag na haar verdwijning nog zijn gezien in Leidschendam.