AMSTERDAM - Actrice Lara Flynn Boyle is deze zomer samen met Will Smith en Tommy Lee Jones te zien in Men in Black 2, het vervolg op de kaskraker Men in Black uit 1997. Lara speelt de rol van Serleena, een alien, die zich vermomd heeft als lingeriemodel. Maar hoe komt de platte Flynn Boyle hiervoor aan sexy borsten?

Geen lingeriemodel zonder flinke borsten, en dat is een probleem voor Lara. Graatmager is ze en haar ribbenkast mist elke vrouwelijke ronding. De trucendoos moest open om haar een groter decolleté te geven. Volgens de filmregisseur waren elke morgen twee mensen van de kostuum-afdeling nodig om "vlees omhoog te duwen" vanaf haar dijen, om zo ervoor te zorgen dat Lara's borsten groter werden.

Lara Flynn Boyle werd bekend door haar rol in Twin Peaks en als de ex-vriendin van Wayne in de film "Wayne's World". Op liefdesgebied viel ze op door haar relatie met de véél oudere Jack Nicholson. Lara gaat er prat op elke man te kunnen versieren, ook al is hij bezet, maar Jack Nicholson lijkt ons nou niet zo’n heel moeilijk in te palmen type.