AMSTERDAM - Madonna's vader zegt dat zijn dochter weer zwanger is. Aannemelijk is dat de verwekker van de baby Guy Ritchie is, Madonna's echtgenoot. Het kind wordt Ritchie's tweede kind en Madonna's derde. Zij kreeg eerder dochter Lourdes uit een affaire met een andere man.

Het nieuws komt van Tony Ciccone, de vader van Madonna. Hij zei erg opgetogen te zijn dat ze weer in verwachting is. Madonna en Ritchie hebben er nooit een geheim van gemaakt graag een derde kind te willen hebben. Maar recente geruchten dat Madge weer zwanger zouden zijn, werden ontkent.

Papa Madonna wilde ook niet veel loslaten. Toen de Sunday People hem naar details vroeg, zei hij slechts dat hij hoopte dat het kind gezond zou zijn. "Het is iets waar ik niet over kan praten. We waren heel blij toen we het hoorden, maar ik kan er niets over zeggen. We weten niet of het een jongen of een meisje is, we hopen alleen dat het kind gezond is." En dat laatste is niet zo’n vreemde uitspraak als je bedenkt dat Madonna al aardig in de veertig is. Hoe ouder de moeder, hoe groter de kans op afwijkingen bij het kind.