Een amateur-voetbalwedstrijd tussen een team van Germania Groesbeek en een team van SCH uit Nijmegen is zaterdag uitgelopen op een vechtpartij. Meerdere personen raakten dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis gebracht moesten worden. 

Bij een opstootje tussen spelers op het veld werden door beide partijen klappen uitgedeeld. Vervolgens gingen meerdere mensen zich met de situatie bemoeien en werd er uiteindelijk ook in de kantine van de Groesbeekse club gevochten.

Verschillende mensen zijn gewond geraakt. Volgens dagblad de Gelderlander zijn er twee naar het ziekenhuis gebracht, met vermoedelijk een gebroken oogkas en een gebroken neus.

Een woordvoerder van Germania zegt tegen de krant dat het misging toen een van de Groesbeekse spelers tegen het hoofd werd geschopt na een val. Spelers van beide teams vlogen elkaar daarop in de haren. Toen spelers van SCH in de gaten kregen dat een supporter van Germania de situatie aan het filmen was, liep de situatie nog verder uit de hand. 

Toen de politie bij het terrein aankwam, was de bezoekende club alweer al vertrokken. Er is nog niemand aangehouden. Wel heeft de politie aangiften opgenomen en getuigen gehoord.