AMSTERDAM - Op 14 mei 2002 maakte het mannenblad FHM (For Him Magazine) bekend wie de meest sexy vrouw vanNederland is: Katja Schuurman. Dit gebeurde in de Escape in Amsterdam, waarde FHM Party werd georganiseerd.
FHM

Witte limousines reden af en aan op het Rembrandtplein. Fotografen encameraploegen struikelden bijna over elkaar om al die mooie dames tefotograferen. En af toe vonden twee kale beveiligingsmensen het nodig om depers van de rode loper te duwen.

Froukje de Both en Georgina Verbaan waren ook genomineerd, maar ze kwamenniet opdagen op de party. Wie wel kwamen voor het feestje: Sonja Silva,Denise van Rijswijk (ex Venga Boys) en Kim-Lian van derMeij, uit het pakket van Silvascreen. Hun manager Spiros (tevens de ex vanSonja) was er natuurlijk ook.

Touriya en Sylvie samen op pad

Actrice
Touriya Haoud
Sylvie Meis

Robine van der Meer had duidelijk zin in een feestje. De mooie tvbabe hadfotomodel
Anouska Wink

Tatjana was van de partij, net als
Reshma Roopram
Jorinde Moll

Katja Schuurman

Katja, de meest sexy vrouw van Nederland, kreeg als prijs een horloge. Dieheeft ze hard nodig, zo vond de presentator van de FHM party, want Katjakomt regelmatig te laat op afspraken. "Maar ik draag nooit horloges", aldusKatja. "Ik denk dat ik 'm aan m'n zusje geef". Dus Birgit Schuurman heeftstraks een mooi klokje om haar pols.

Van de FHM party wordt een TV special gemaakt, die V8 op donderdag 16 meigaat uitzenden.

Anna Kournikova

Internationaal gezien werd tennisbabe Anna Kournikova uitgeroepen door delezers van FHM tot meest sexy vrouw van de wereld. Eindelijk weer eens goednieuws voor de mooie tennisster, die nu in een juridisch gevecht gewikkeldis met Penthouse, wegens het plaatsen van nep topless foto's.

De foto's zijn afkomstig van een videoband, gemaakt door een Amerikaansejuwelier. Om onbegrijpelijke redenen dacht deze man dat hij Anna topless aanhet filmen was. Dit bleek echter een andere dame te zijn, namelijkJudith-Soltesz-Bennetton, een schoondochter van de bekende modetycoon.

Een pijnlijke blunder dus, en dat gaat Penthouse een flinke som geld kostenaan schadevergoedingen en claims.