NAALDWIJK - De toestand van de drie kinderen die donderdagochtend in hun huis zijn neergestoken, is stabiel. Hun 37-jarige moeder is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Bekijk video:
Modem / Breedband

De moeder en haar drie kinderen van 1, 2 en 12 jaar zijn donderdagochtend met ernstige steekwonden aangetroffen in en rond een woning aan de Händellaan in Naaldwijk. De politie heeft een verdachte, een 39-jarige man, gearresteerd, aldus een woordvoerder.

Gillen

Buurtbewoners hoorden de vrouw donderdagochtend gillen en waarschuwden de politie. Agenten troffen even na acht uur de moeder zwaargewond aan op de galerij en twee meisjes van 1 en 2 jaar in de woning. In de kelder lag de zwaargewonde zoon (12 jaar). Zij werden in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht.

Een vierde kind, een 13-jarig meisje, is ontkomen aan de steekpartij omdat het al naar school was. Zij is door agenten opgevangen. De politie wil verder niets zeggen over de gezinssituatie en de relatie tot de verdachte. Volgens buurtbewoners woonde de moeder en haar vier kinderen pas enkele weken in de woning aan de Händellaan.