AMSTERDAM - Nou, daar is ie dan, de lang verwachte advertentie met soapie en zangerChris Zegers. Al een tijdje geleden werd in de roddelbladen aangekondigd dat ex-Goudkustsoapie Chris Zegers met ontbloot bovenlijf te bewonderen zou zijn in eenadvertentiecampagne. En inderdaad; we hebben 'm gevonden hoor, de reclamefoto.

Het verhaal is echter iets minder glamoureus dan verwacht. Denk bijvoorbeeld niet aan Amerikaanse filmsterren die hun gezicht lenen aan cosmeticamerken. Wantwaar Heather Locklear miljoenen dollars ontving voor haar campagne voorl'Oreal shampoo en actrice Uma Thurman zakken geld kreeg van Lancôme, zal blondeChris het met een stukken minder moeten doen voor de klus.

Hoewel hij er leuk uitziet in zijn witte broek, gespierde torso en verwaaidehaar, is het jammer van het parfummerk. Chris poseert voor het luchtje AlyssaAshley. "Musk for Men is spannend, sensueel en krachtig, doch niet dominant. Mannendragen graag de geur die vrouwen aantrekkelijk vinden. Succes verzekerd!" staat er op de site van het merk (
www.alyssaashley.com

Na het lezen van de slogan over 'succes verzekerd' (bij de vrouwen) vinden we de plaats waar we de advertentie het eerst zagen ook enigszins vreemd. De advertentie met vrouwen sekssymbool Chris Zegers duikt namelijk op in het mannenblad bij uitstek: de Playboy!