BERGHEM - De politie heeft zondagochtend het onderzoek voortgezet in de woning in Berghem waar zaterdag drie vermoorde jongens werden gevonden. Een woordvoerder van de politie zei dat omstreeks 01.00 uur het laatste lichaam is overgebracht naar een onbekende locatie, waar sectie zal worden verricht.

De politie kon zondagochtend nog niets zeggen over de toedracht. "Wij houden alle opties nog open. Daarbij is het technisch onderzoek in de woning nog niet afgerond'', aldus de woordvoerder. Het huis aan de Pachthoeve is afgezet met linten.

School

Ook de bewoners in de buurt zullen zondag worden ondervraagd. Vanwege de emoties onder de buurtbewoners is de politie daar zaterdag niet aan toegekomen.De Sint Josephschool in Berghem is zondagochtend om .00 uur geopend voor de leerlingen, hun ouders en de leraren van de basisschool om de dood van drie leerlingen van de school te herdenken. Veel schoolgenootjes en ouders zijn naar de school gekomen om afscheid te nemen van de drie vermoorde jongens.

Tot 12.00 uur vindt op de school een besloten bijeenkomst plaats. Hierna zullen de leerlingen met krijt op het schoolplein een herdenkingstekening maken.