VENLO/ECHT - De politie heeft nog geen verdachte in beeld van de dodelijke schietpartij waarbij afgelopen week drie Hells Angels om het leven kwamen. Dat meldt een woordvoerder van de politie Limburg Noord dinsdagmorgen.

Wel heeft de politie al tussen de vijftien en twintig tips binnen gekregen van mensen die iets gehoord of gezien hebben. De politie benadrukt dat tips ook anoniem gegeven kunnen worden.

Over de toedracht van de moorden kan de politie nog niets zeggen. "We sluiten niets uit, trekken alle mogelijke aanwijzingen en geruchten na", aldus de woordvoerder. Wel blijft de politie ontkennen dat er sprake zou kunnen zijn van een bende-oorlog. Of er problemen zijn geweest in de relationele sfeer die aanleiding zouden hebben kunnen geven tot de dodelijke schietpartij, kon de politie niet zeggen.

Recherche

De recherche is inmiddels druk doende de sporen te onderzoeken die de afgelopen dagen in en rond de Geleenbeek zijn verzameld. "We proberen er een patroon in te ontdekken", aldus de woordvoerder. "We hebben in elk geval heel wat sporen gevonden."