Een auto of motor cadeau bij de eindejaarsmis

HOUSTON - Een kerk in de Amerikaanse stad Galveston gaat woensdag een auto en een motor weggeven aan bezoekers van de oudejaarsavonddienst. Het is het hoogtepunt van een actie om meer gelovigen te trekken. Bezoekers van de kerk hebben sinds 30 november voor elke dienst die zij hebben bijgewoond, een lot gekregen. Vaste bezoekers die een gast meenamen, kregen zelfs twee loten per keer.

De trekking voor de nieuwe Chrysler PT Cruiser en de Harley Davidson Sportster vindt plaats aan het einde van de oudejaarsdienst in de Abundant Life Christian Center in Galveston, meldde de Houston Chronicle dinsdag. Dominee Walter Hallam zei tegen de krant dat hij wel twaalf auto's en motoren zou willen weggeven als de kerk het zou kunnen betalen.

Jezusbusiness

"Ik vertel de mensen dat ik niet in de autobusiness of de motorbusiness zit. Ik zit in de Jezusbusiness en de mensenbusiness. De actie is een aanmoediging om mensen te helpen op deze speciale avond naar de kerk te komen."

Het is niet de eerste keer dat de kerk prijzen uitlooft voor kerkgangers. Gewoonlijk gaat het echter om voedsel, zoals hammen en kalkoenen. Om het kerkbezoek aantrekkelijker te maken heeft de kerk begin dit jaar een Starbuck's koffiebar geopend.

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie