Dolleman schept vrouw met auto

ETTEN-LEUR - De politie is op zoek naar een 35-jarige man die in de nacht van donderdag op vrijdag in Etten-Leur een vrouw met zijn auto zwaar heeft verwond.

De man had op de Koperwiek eerst met een bijl de auto van zijn ex-werkgever zwaar beschadigd. Daarna schepte hij in zijn eigen auto een van de bewoonsters van de straat. Zij kwam buiten kijken wat er aan de hand was.

De man werkte bij een koeriersbedrijf en werd zes weken geleden ontslagen. Hij had daardoor problemen gekregen met zijn ex-werkgever, aldus de politie. De spanning bij de voormalige werknemer liep steeds hoger op. Nadat hij de wagen van zijn ex-baas had vernield, reed hij met hoge snelheid rondjes in die buurt. De -jarige vrouw stond op straat en merkte de auto te laat op.

De vriend van de vrouw kon voorkomen dat de man een tweede keer over haar heen reed. Hij wist haar voor de aanstormende auto van de straat te trekken. Volgens de politie is de vrouw met bekkenletsel, gebroken ribben en een hersenbeschadiging opgenomen in een ziekenhuis in Breda.

Opgepakt

De politie heeft inmiddels de man uit Etten-Leur opgepakt, zo meldt Omroep Brabant

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie