Brand legt bedrijven in Oostvoorne in as

OOSTVOORNE - In een bedrijvencomplex in Oostvoorne heeft in de nacht van woensdag op donderdag een zeer grote brand gewoed. Volgens de brandweer brak het vuur rond 04.45 uur uit. Het complex vestigde vijf ondernemingen.

Het gebouw staat aan de Dalweg. De bedrijven liepen aanzienlijke schade op, meldde een woordvoerder. De brandweer gaf rond 06.30 uur het sein brand meester. Volgens de zegsman zijn de brandweerlieden nog wel enige tijd bezig met nablussen. Over de oorzaak kon hij nog niets zeggen.

Brand in Baarn

In Baarn is in het gebouw van een gashandel brand uitgebroken. Het gaat om een bedrijf aan de Noorderstraat met een aangebouwde woning. Volgens een woordvoerder van de brandweer begon de brand om 05.30 uur in het huis. Omdat de kans bestond dat de vlammen zouden overslaan naar de bedrijfsruimte, waarin gasflessen staan, werd de buurt ontruimd.

Vijf omwonenden werden geëvacueerd. Iets na zeven uur werd het sein brand meester gegeven. De schade is beperkt gebleven tot het dak van het woonhuis. De brandweer is nog bezig met het nablussen.

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie