ATLANTA - De slachtoffers van de achtvoudige caravanmoord in Brunswick in de Amerikaanse staat Georgia zijn doodgeslagen. Dat heeft de politie dinsdag gemeld, aldus Amerikaanse media dinsdag (lokale tijd).

De politie heeft de 22-jarige Guy Heinze gearresteerd op verdenking van het uitmoorden van zijn familie.

Heinze werd meteen na de moorden al gearresteerd, omdat hij met bewijsmateriaal zou hebben geknoeid en drugs bij zich zou hebben gehad.

Hij werd echter niet verdacht van de moorden en kwam donderdag op vrije voeten, maar werd een dag later weer opgepakt.

''Alle informatie wijst erop dat Guy Heinze alleen gehandeld heeft'', aldus de politie woensdag.

Alarmcentrale

In de stacaravan werden eind augustus zeven doden en twee zwaargewonden aangetroffen, van wie er een later in het ziekenhuis overleed. De 22-jarige verdachte meldde de alarmcentrale dat onder meer zijn vader, moeder, oom en neef dood in de caravan lagen.

''Mijn hele familie is dood. Het lijkt alsof ze zijn doodgeslagen'', aldus een geëmotioneerde Heinze destijds. De slachtoffers zijn tussen de vijftien en 49 jaar oud. Een 3-jarig kind heeft het drama overleefd.

Opa

Zeven van de acht slachtoffers werden zaterdag begraven. De opa van de verdachte zei toen tegen de nieuwszender CNN, dat hij twijfelt of zijn 22-jarige kleinzoon verantwoordelijk is voor de moorden.

''De politie denkt misschien dat ze weet wat er heeft plaatsgevonden, maar wij willen weten wat er echt gebeurd is'', aldus William Heinze.