BRUNSWICK - De slachtoffers van de caravanmoord in Brunswick in de Amerikaanse staat Georgia zijn mogelijk doodgeslagen.

De 22-jarige man die zaterdag het alarmnummer 911 heeft gebeld, zei toen hevig geëmotioneerd: ''Mijn hele familie is dood. Het lijkt alsof ze zijn doodgeslagen'', aldus Amerikaanse media maandagavond (lokale tijd).

In de stacaravan werden zeven doden en twee gewonden aangetroffen, van wie er een later alsnog is overleden. Volgens de 22-jarige trof hij onder meer zijn vader, moeder, oom en neef dood aan in de caravan.

De autoriteiten hebben de identiteit van de slachtoffers niet bekendgemaakt, maar onder de slachtoffers zouden kinderen en volwassenen tot veertig jaar oud zijn.

Een buurman zei in de media, dat in de caravan een hele familie woonde, onder wie een baby.

Drugs

De 22-jarige man is aangehouden, omdat hij met bewijsmateriaal zou hebben geknoeid en drugs bij zich zou hebben gehad. Hij wordt niet als verdachte gezien en ook zou geen van de omgekomenen de dader zijn.

De politie heeft nog geen verdachte op het oog en heeft daarom een beloning van 25.000 dollar uitgeloofd voor bruikbare tips.