ZWIJNDRECHT - In een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht zijn maandagochtend vier doden gevonden. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar kan nog niet zeggen of er sprake is van een familiedrama.

Evenmin kan een woordvoerder zeggen wat de identiteit van de slachtoffers is. ''Ik ken de geruchten dat het zou gaan om een man, een vrouw en twee kinderen maar dat kan ik niet bevestigen.''

Gescheiden

Volgens een buurtbewoonster woonde in het hoekhuis een moeder met twee kinderen; een jongen van 16 en een meisje van 18. De moeder en de vader zouden anderhalf jaar geleden zijn gescheiden, vertelde ze. De vrouw weet niet wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Informatie

De politie kreeg maandagochtend informatie waarop werd besloten het huis te bezoeken. Wat die informatie inhield, wilde de zegsman niet kwijt.

Ook wilde hij niet ingaan op de vraag waar in het huis de slachtoffers zijn gevonden en hoe zij om het leven zijn gekomen. De lichamen liggen nog binnen.

Auto

Het huis maakt deel uit van een blok van vier woningen die maandag zijn afgezet met groene hekken. De politie heeft met linten ook een lichtblauwe Hyundai Accent afgezet. De auto staat op circa vijftig meter van het huis geparkeerd.

Vier doden in woning Zwijndrecht