TURIJN/ROME - In Turijn is een man gearresteerd die ervan wordt beschuldigd zijn dochter een kwart eeuw lang te hebben opgesloten en misbruikt. Een zoon van deze 63-jarige verdachte is ook aangehouden omdat hij zijn eigen dochters zou hebben misbruikt.

De vader is een handelaar in tweedehandsartikelen en zou zijn dochter hebben misbruikt sinds ze negen jaar oud was, berichtte vrijdag het dagblad La Repubblica op gezag van de politie van Turijn.

De vrouw die nu 34 jaar oud is, ging niet meer naar school vanaf haar dertiende levensjaar en verliet de ouderlijke woning daarna alleen nog maar gezelschap van haar vader. Ze zou veel in een donkere kamer zijn opgesloten.

Laura

De zaak kwam aan het licht toen de vrouw die in de Italiaanse media Laura is genoemd, in oktober naar de politie stapte.

Ze was toen al een paar weken bij haar 40-jarige broer die haar ook zou hebben misbruikt. Hij wordt ervan beschuldigd zijn vier dochters in de leeftijd van zes tot twintig jaar te hebben mishandeld en verkracht.