AMSTERDAM - De Staatsloterij zit al weken met een megaprijs van 2 miljoen gulden in haar maag, zo schijft de Telegraaf. De prijs viel begin december, maar is nog niet opgehaald door de gelukkige winnaar.

Het winnende lot was eenvijfde deel van een heel Staatslot. Drie van de vijf loten werden snel door de gelukkige winnaars geïncasseerd, één lot was niet verkocht en het vijfde lot is nog altijd spoorloos. Op het gehele lot viel maar liefst 10 miljoen gulden belastingvrij.

Uit een onderzoek van de Staatsloterij blijkt, dat het winnende lot cadeau is gedaan door de verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer

Ook liggen er nog verschillende geldbedragen van de afgelopen Oudejaarsloterij in de kluis die nog niet opgehaald zijn. Daaronder bevindt zich onder andere een bedrag van 500.000 euro. Dit lot werd gekocht bij een tabakswinkel in Goes en kon vanaf 7 januari worden opgehaald. De gelukkige winnaar van 22 miljoen gulden was er wel als de kippen bij. De fortuinlijke winnaar van dit megabedrag woont in Gelderland.