AMSTERDAM - De politie is zondagavond rond 21.00 uur een zoekactie gestart naar eenvermiste zeventienjarige scholiere uit Bergen op Zoom. Dat meldt de politie vande regio Midden- en West Brabant. Na een melding van haar ouders vond depolitie de scooter en de helm van het meisje in de berm nabij een camping. Vanhet meisje ontbreekt nog elk spoor.

Het meisje was 's middags rond 15.00 uur op haar scooter van huis gegaan om eennieuwe route naar haar school in Roosendaal uit te proberen. De ouders beldenrond 19.30 uur de politie. De vindplaats, uit de buurt van haar route, en demanier waarop de scooter en helm werden aangetroffen, was voor de politieaanleiding om met zo'n vijtien man een zoekactie te starten. Bij de actie werdook een helikopter met infraroodcamera en speurhond ingezet.

De zoektocht heeft tot nu toe niets opgeleverd. Een bekende van het meisje, dieop de nabijgelegen camping verbleef, is door de politie mee naar het bureaugenomen voor verder verhoor. Voor een misdrijf wordt gevreesd.