AMSTERDAM - Twee piloten van de KLM zijn op het matje geroepen omdat zij tijdens een vluchtnaar Londen de sexy Cheeky Girls in de cockpit hebben toegelaten. Dat schrijftDe Telegraaf vrijdag. Volgens inzittenden van de kleine Fokker F50 begon hetvliegtuig hevig te schudden op het moment dat de twee dames de cockpitbetraden. Eén persoon verklaarde zelfs dat een 'girl' op de knie van een pilootzat.

De twee Roemeense dames reisden van Rotterdam naar Londen nadat zij opKoninginnedag in de havenstad hadden opgetreden. Zij werden naar eigen zeggenuitgenodigd door de piloten, die uitleg wilden geven over de instrumenten. Depassagiers klaagden na de vlucht over de onrustige vlucht. Zo zei één persoonbang te zijn geweest neer te storten.

Een KLM-woordvoerder noemde het 'onzin' dat er in de cockpit onrechtmatigedingen zouden zijn gebeurd. Zij schreef de onrustige vlucht toe aan de hardewind. De piloten worden wel op de vingers getikt omdat zij zich niet gehoudenhebben aan de nieuwe veiligheidsvoorschriften.