Verkeer eist in het weekeinde zeker zes levens

RIJSWIJK - Zeker zes mensen zijn dit weekeinde door verkeersongelukken om het leven gekomen.

Een automobilist reed in de nacht van zaterdag op zondag twee voetgangers in het Brabantse Gemert aan. Daardoor kwam een 22-jarige vrouw uit die plaats om het leven en raakte een 34-jarige man zwaargewond.

De 36-jarige automobilist uit Bakel reed na de aanrijding door, maar meldde zich in de ochtend bij de politie. Volgens de politie had de man te veel gedronken.

Een vader en dochter op een motor raakten zaterdag betrokken bij een verkeersongeval in Barneveld. De vermoedelijk 46-jarige motorrijder schampte in een bocht een hem tegemoetkomende personenauto en botste direct daarna op een busje dat achter de auto reed. Zijn 16-jarige dochter werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Ermelo

Een 42-jarige inwoner uit Lelystad overleefde zaterdag in het Gelderse Ermelo een botsing niet. De automobilist knalde op een andere auto die werd bestuurd door een 50-jarige man uit Ermelo. Volgens de politie was de 42-jarige man op de verkeerde weghelft terechtgekomen.

Een ongeval op de rijksweg A6 bij Lelystad is zondagochtend een 75-jarige Hilversummer fataal geworden. Vermoedelijk werd de automobilist tijdens de rit onwel. Zijn partner is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Scooter

Een 40-jarige Rotterdammer kwam zondag om het leven toen zijn scooter door nog onbekende oorzaak op de Schiedamsedijk in Rotterdam een stoeprand raakte, in een slip terecht kwam en uiteindelijk tegen een paal botste. De man overleefde deze klap niet.

Zondagavond overleed een 67-jarige vrouw uit Bunde aan de gevolgen van een ongeval. De vrouw stak zondagmiddag op haar fiets de weg tussen Meerssen en Maastricht over toen zij werd aangereden door een 29-jarige motorrijder uit Meerssen. De motorrijder liep geen verwondingen op.

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie