ALMERE - Een 56-jarige man uit Almere is zondagochtend overleden aan de verwondingen die hij opliep tijdens een steekpartij in de stad.

NUVIDEO##http://www1.nu.tv/home/video/show/2635 De politie hield ter plekke twee jongens, van 15 en 18 jaar, uit Almere aan. Zondagochtend meldde een derde jongen van 18 jaar zich. Dat heeft de politie laten weten.

Volgens de politie reed het slachtoffer in zijn auto door de Zomerstraat en werd hij bekogeld met eieren. Toen hij uitstapte om de jongens hierop aan te spreken ontstond ruzie waarbij de man werd gestoken.

Het slachtoffer is nog naar het Flevoziekenhuisgebracht, maar bezweek daar aan zijn verwondingen.

Voorgeleid

De drie tieners uit Almere zijn na hun arrestatie vastgezet. Ze worden dinsdag of woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het is volgens de politie nog onduidelijk wie van de drie jongens daadwerkelijk met een mes of ander steekwapen heeft gestoken.

De Almeerse politie heeft zaterdagavond en zondag een buurtonderzoek verricht. Volgens een woordvoerder zijn het slachtoffer en de verdachten zijn geen bekenden van elkaar. "Het gaat om een opzichzelf staand incident. Een treurig incident", aldus de politie.