AMSTERDAM - In de auto van een sinds begin dit jaar vermiste Maastrichtenaar is een stoffelijk overschot gevonden. Dinsdag zal de identificatie plaatsvinden om duidelijkheid te krijgen of de stoffelijke resten van de vermiste Maastrichtenaar Chris Starren zijn, zo laat de politie maandagavond weten.

Eerder maandagavond maakte de politie al bekend de auto van de 45-jarige Starren te hebben gevonden. Uitgebreide zoekacties bleven lange tijd zonder resultaat. Volgens de politie verdween hij letterlijk spoorloos.

Ook gesprekken met zijn familie, vriendenkring en collega's leverden geen bruikbare informatie op over zijn mogelijke verblijfplaats. Ook zijn computer- en telefoongegevens en behandeling van de zaak in een regionaal Brabants opsporingsprogramma brachten geen schot in de zaak.

Afgelopen weekeinde vond een wandelaar bij het kanaal naar Aarle-Rixtel een tas met daarin papieren van de Helmondse werkgever van Starren. Sinds zondagmiddag was de brandweer bezig met dreggen naar de auto. Hoe de tas langs het kanaal terechtkwam, is nog niet bekendgemaakt.

Auto vermiste Maastrichtenaar gevonden