Een droomhuwelijk…

Winston Gerschtanowitz stapt in het huwelijksbootje, samen met Renate Verbaan. Je moet maar durven, als presentator van RTL Boulevard. Winston, de man die elke werkdag de smakelijke details rondom nieuwe en verbroken relaties van BN’ers in geuren en kleuren vertelt, kiest voor het huwelijk. Door Luuk Koelman.

Trouwen, samen oud worden. Ga er maar aan staan anno 2011. Iemand het ja-woord geven is niet alleen emotioneel een hele beslissing. Het heeft ook gevolgen voor je financiële toekomst, tot je pensioen aan toe. En Winston weet wat er mis kan gaan. Laatst zag ik hem een item presenteren over Patty Brard. Ze werd geopereerd aan haar schouder. Een blessure die ze dertig jaar geleden had opgelopen toen ze haar toenmalige echtgenoot Ron Brandsteder in het echtelijk bed betrapte met - naar verluidt - Bonny St. Claire. Gek van woede gooide ze toen een baksteen door het slaapkamerraam. Met zoveel kracht dat haar arm uit de kom schoot. Het werd een slepende blessure. In de jaren die volgden, vloog haar arm regelmatig opnieuw uit de kom, vooral in tijden van stress. Bijvoorbeeld in ’93 toen Patty failliet ging. Haar jeugdvriend, met wie zij op dat moment haar leven deelde, bleek zijn slecht lopende zaak op háár naam te hebben gezet.

Als ik Winston was, zou ik allang ten prooi zijn gevallen aan beroepsdeformatie. Zoals een longarts nooit een sigaret opsteekt, zou ik - als presentator van RTL Boulevard - nooit trouwen. Maar zo is Winston niet. Hij weet werk en privé prima te scheiden. Of toch niet? Meneer vroeg zijn Renate namelijk ten huwelijk toen zij samen in New York waren. Hij had geregeld dat op één van die reusachtige reclameschermen waarmee Times Square is volgehangen, zijn huwelijksaanzoek verscheen. Daarvan maakte Winston vervolgens zo’n mierzoet item voor RTL Boulevard dat het glazuur je spontaan van de tanden barstte. Nee, over de trouwdag zelf hoeven we ons geen zorgen te maken. Wat Wesley en Yolanthe kunnen, kunnen Winston en Renate ook. Het roddelblad dat het meeste biedt, mag exclusief verslag doen van hun huwelijk. Maar daarna? Laten we hopen dat de tortelduifjes een keer bij ervaringsdeskundige Patty Brard te rade gaan. Haar gouden tip voor een gelukkige toekomst laat zich raden: “wat je ook doet, houd in godsnaam die arm in de kom!”

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning