De ANWB Reisdokter bestaat uit een team van deskundige hulpverleners, verpleegkundigen en artsen, die u als ANWB-reisverzekerde bij twijfel ten alle tijden kunt raadplegen voor een deskundig en betrouwbaar advies.

De hulpverlener zal uw vragen beantwoorden of verbindt u voor de beantwoording van medische vragen door met een verpleegkundige, die indien nodig wordt bijgestaan door een arts.

Met een geruststellend advies van de ANWB Reisdokter doen wij er alles aan om u het zorgeloze gevoel tijdens uw vakantie te laten behouden. De ANWB Reisdokter geeft u dan graag deskundig advies en informatie. De ANWB Reisdokter is speciaal voor reisverzekerden van de ANWB.

Zowel vóór als tijdens uw vakantie

Via telefoonnummer +31 (0) 88 2691 400 kunt u hier met al uw niet-spoedeisende gezondheidsvragen 24 uur per dag, 7 dagen per week kosteloos terecht. Het hele jaar door, dus voor uw zomer- of wintervakantie. Of daarna.

Voor uw vakantie

• Benodigde vaccinaties
• Verkrijgbare medicatie op uw vakantiebestemming

Tijdens of na uw vakantie

• Twijfel of bezoek aan een lokale arts nodig is
• Twijfel aan het advies van de lokale arts, ook bij taalproblemen
• (Bij)werkingen van medicijnen
• Hulp bij het vinden van het dichtstbijzijnde ziekenhuis

Vaccinatie en malariapreventie

Bij de ANWB Reisdokter kunt u ook telefonisch informatie inwinnen over de benodigde vaccinaties voor uw vakantiebestemming.

Interesse in het afsluiten van een ANWB Reis- en/of Annuleringsverzekering? Dan kunt u deze hier afsluiten.