T/m 31 oktober organiseert Kasteel Hoensbroek het grootste Zandsculpturen Festival in Nederland. Koop uw ANWB Entreebewijs en ontvang € 2,50 korting per kaart.

Het thema “Ridders en kastelen” wordt uitgebeeld in metershoge zandbeelden door dertig zandkunstenaars uit binnen- en buitenland.

Tijdens het Zandsculpturen Festival krijgen historische taferelen en verhalen, ridders, prinsessen, musketiers en fantasiesculpturen een plekje naast nagebouwde topkastelen als het Muiderslot, Slot Loevestein en Paleis het Loo. Het festival beslaat een oppervlakte van 2.500 m2, u ziet zandbeelden tot maar liefst 7 meter hoog.

Maak bovendien uw eigen zandkasteel in de grootste zandbak van Limburg!

Kasteel Hoensbroek

Bezoek ook het Kasteel Hoensbroek. Dit enorme slot is een kasteelmuseum met meer dan veertig kasteelvertrekken. Het is een van de grootste en mooiste kastelen van Nederland.

Het ademt de sfeer van verre verledens en grote avonturen. Ga op zoek naar de geheime kamer, beklim de middeleeuwse toren en bewonder de balzaal.

Koop een ANWB Entreeebwijs en krijg een exclusief ANWB Ledenvoordeel van €2,50 op de toegangsprijs voor het Zandsculpturen Festival en het Kasteel.

Direct bestellen