Het ANWB-lidmaatschap biedt u een breed scala aan voordelen: voor onderweg, op vakantie of tijdens een dagje uit.

Zo profiteert u als lid niet alleen van een interessant prijsvoordeel op ANWB winkelproducten en verzekeringen, maar ook bij restaurants, attractieparken en musea in binnen- en buitenland.

Een overzicht van al onze leden voordelen vindt u op onze website.

Goed beschermd op vakantie

Op reis naar Turkije, Timboektoe of nog verder? Bescherm uw gezondheid en maak een afspraak bij Méditel. De artsen vertellen u hoe de risico's zo klein mogelijk te houden en welke vaccinaties nodig zijn.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoed uw zorgverzekeraar meestal de kosten van het consult en de vaccinaties. Een afspraak maken bij Meditel kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij Meditel krijgt u op vertoon van uw ANWB Lidmaatschapskaart 10% korting op de factuur als uw een basisverzekering heeft. Klik hier voor meer informatie.

Korting bij hotels

Binnenkort op vakantie met de auto? Als u door Duitsland reist is goed te weten dat u een comfortabele en ontspannen nacht kan doorbrengen in één van de vele Best western Hotels tegen een aantrekkelijke prijs.

Op vertoon van uw lidmaatschap krijgt u bij de Best Western hotels 5% korting op de 'stopover' prijs. Eén kind tot 12 jaar mag zelfs gratis op de kamer van de ouders verblijven. Informatie en reserveren: ga naar anwb.nl/ledenvoordeel.

In Frankrijk profiteert u op weg naar uw vakantiebestemming zelfs van 10% korting bij de tweesterren hotels van Campanile Hotels. Zij kenmerken zich allemaal door een persoonlijke benadering en beschikken bijna (altijd) over een eigen parkeergelegenheid. Campanile staat bekend om de prima ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten.

Wel moet u even van te voren reserveren. Informatie en reserveren:

Best Western
Campanile

Hertz

Geen auto? Of met het vliegtuig naar je vakantiebestemming? Huur dan een auto in Europa bij Hertz en profiteer van 10% korting op de huurprijs op de laagst beschikbare prijzen.
Meer informatie, voorwaarden en reserveren.