De ANWB helpt u klimaatverandering tegen te gaan en biedt u de mogelijkheid aan om uw auto- of vliegreis klimaatneutraal te boeken.

Vanaf deze zomer bieden de ANWB en haar reispartners reizigers de mogelijkheid om bij boeking van een auto- of vliegreis te kiezen voor een 'groene stoel'.

Boekt u bij Fox Vakanties, Pharos Reizen, SNP Natuurreizen, PinHigh Golfreizen of TravelHome dan kunt u voortaan eenvoudig de broeikasgassen compenseren die vrijkomen bij de heen- en terugreis. De ANWB wil hiermee een bijdrage leveren aan een beter milieu.

ANWB heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met GreenSeat, onderdeel van de Climate Neutral Group. Deze organisatie biedt particulieren en organisaties de mogelijkheid om de schadelijke CO2-uitstoot te compenseren. GreenSeat wordt gesteund door meer dan 100 reisorganisaties in Nederland en België.

ANWB en GreenSeat hebben gezamenlijk een project uitgekozen in Thailand waar in plaats van steenkool rijstschillen, houtsnippers en kokosnoothulzen als brandstof wordt gebruikt.

Klik hier voor meer informatie