Wat nou vormcrisis? Ruud van Nistelrooy is perfectly in shape. Beter dan ooit zelfs, al hebben we het dan over zijn uiterlijk, niet over voetbal.

Want Ruud mag dan niet geselecteerd zijn voor Zuid-Afrika, hij is mooi wel even het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris Men Expert.

En daarmee komt hij in het respectabele rijtje mannen dat bestaat uit Eric Cantona, Matthew Fox en Patrick Dempsey. Mannen op wie wij heel stiekempjes jaloers zijn. Ja, jaloers. Want baarden van staaldraad, competenties waar zelfs wij niet aan kunnen tippen en toch een fris uiterlijk.

Oranjesupporter

Vanaf juni is Van the Man, die prima tussen deze gasten past, te zien als Oranjesupporter in de L’Oreal Paris Men Expert reclame, waarin hij volledig kan vertrouwen op de Power 48H Non Stop deodorant. En laten we met zijn allen hopen dat hij deze deo ook écht nodig heeft.

Bert van Marwijk selecteert hem alsnog door een blessure van Dirk Kuyt, de volledig opgefriste Ruud presteert beter dan ooit en beslist de finale met het eerste okseldoelpunt ooit. En dat allemaal door die krachtige deodorant. Het zou zo maar kunnen.