Twee weken Madiwodovrijdagshow zijn voorbij gevlogen en de hoogtepunten blijven zich opvolgen. Komende week komen er maar liefst twee sterren van wereldformaat langs!

Het is na twee weken wellicht nog wat te kort dag voor een terugblik, maar duidelijk is dat de verschillende presentatoren elkaar steeds beter weten te vinden. BNN-collega Filemon Wesselink geniet van de samenwerking. ‘Wat een inspirerende man is die Paul. Een enorme machine die per minuut wel tien ideeën uitpoept. Daar heb ik echt van genoten!’

Ook nieuwbakken presentator Erben Wennemars is erg te spreken over de chemie met Paul de Leeuw. ‘De samenwerking met Paul is leuk en inspirerend. Hij is heel professioneel en geeft mij alle ruimte’.

Supersterren op de bank bij Paul

Vrijdag is het tijd voor rock-’n-roll van de buitencategorie als niemand minder dan Skunk Anansie de show van Paul, Erben en Filemon met een optreden komt verrijken.

De wereldberoemde band rond frontvrouw Skin brengt het nummer Talk too Much van hun laatste album Wonderlustre ten gehore.

Maar dat is nog niet alles! Ook de Amerikaanse schrijver/komiek David Sedaris komt die avond langs.

In eigen land is Sedaris een fenomeen. Dankzij zijn gortdroge humor en haarscherpe observatievermogen verwierf hij in korte tijd een sterrestatus. Zijn boeken gingen al een miljoen keer over de toonbank en hij schuift regelmatig aan bij David Letterman.

Meedoen

Tijdens de uitzending zitten Filemon en Erben bovendien regelmatig achter de laptop te twitteren met kijkers. Meetwitteren op bijvoorbeeld madiwodo.nl is dus een must als je een vraag of opmerking hebt!

Madiwodovrijdagshow, elke werkdag rond 22.15 uur op Nederland 3.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl