De komende maanden is er op Nederland 3 weer alle ruimte voor hoogwaardig jeugddrama. Spannend, ontroerend en niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor jou!

Vanaf 18 oktober zendt de KRO elke werkdag rond 18.00 uur de serie VRijland uit. VRijland behandelt volwassen thema’s op een jeugdige manier.

Zo zet de strijd om een schatkaart het dorp op zijn kop. Houden de liefdes, ambities en vriendschappen stand? Of wint de hebzucht?

Pleeggezin

De serie Docklands (VPRO) is de tweede dramaserie van formaat. Hierin wordt de tweeling Arend en Zus gevolgd. Zij beleven in en om het havengebied van hun stad, de Docklands, allerhande avonturen.

Maar ook de thuissituatie van de tweeling zorgt voor spanning. Arend en Zus wonen namelijk bij een pleeggezin, maar hun biologische moeder is afgekickt en wil haar kinderen graag terug.

Spookachtige serie

In De Bende van Sjako worden Jacco en zijn vriendengroep, Vin, Sam, Mo en Marco op de proef gesteld. In deze spookachtige serie gaan zij de strijd aan met eeuwenoude mysterieuze wezens die al honderden jaren opgesloten zaten in een geheimzinnige ondergrondse stad. Ontpoppen Jacco en zijn vrienden zich tot de nieuwe bende van Sjako?

VRijland, vanaf 18 oktober elke werkdag om 18.00 uur bij de KRO op Z@PP.
Docklands, vanaf oktober bij de VPRO op Z@PP.
De Bende van Sjako, vanaf 9 oktober wekelijks om 18.00 uur bij de TROS op Z@PP.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl