Hugo Borst laat de camera’s toe in zijn persoonlijke voetballeven. In het VPRO-programma WIA4 neemt hij je mee naar de sporthallen van Rotterdam, waar hij zaalvoetbal speelt.

De laatste twaalf jaar speelt de voetbaljournalist fanatiek, zij het op bescheiden niveau, in de zaal met een aantal vrienden en kennissen.

In het team zitten onder anderen wereldverbeteraar Sander de Kramer, collega-sportjournalist Emile Schelvis en oud-profvoetballer Geert den Ouden. "Ook tijdens zijn carrière speelde hij af en toe al mee", verzekert Borst.


Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Meer dan alleen voetbal

De serie gaat volgens Borst over meer dan alleen voetbal. Het is een serie over vriendschap, voetbal, het leven, humor, Rotterdam, werken, dromen, winst, verlies, vreugde en verdriet.

De bekende gezichten in het team zorgen er volgens Borst voor dat de tegenstanders extra hun best doen. Met de camera’s erbij was dit nog erger. De vorige seizoenen was het team kampioen. Of dat ook dit seizoen is gelukt, houdt Borst in het midden. "Dat merkt de kijker aan het eind van de zes delen."

WIA4, vanaf maandag 13 september om 21.15 uur, bij de VPRO op Nederland 3.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl