Je biezen pakken, vertrekken uit Nederland en in het buitenland je droom verwezenlijken. Dat klinkt mooi, maar tussen dromen en daden zit een wereld van verschil, zo is vanaf 10 september om de week te zien in Ik vertrek.

Je hebt er moed, een flinke portie doorzettingsvermogen en een eindeloos goed humeur voor nodig om in pak’m beet Frankrijk een bouwval om te toveren tot bruisend vakantieoord. Dit blijkt al direct in de eerste Ik vertrek van het nieuwe seizoen.

Op 10 september zie je om 21.15 uur op Nederland 3 hoe de familie Best het Noord-Hollandse dorpje Winkel verruilt voor het Franse gehuchtje Gannat. Daar probeert het gezin een oude watermolen over te nemen van een, op zijn zachtst gezegd, excentrieke Brit.


Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Dralen

Vader en moeder Best willen deze watermolen omtoveren tot camping. Naarmate de huidige eigenaar langer draalt met de verkoop raakt het geld van de familie op en zakt de moed hen in de schoenen. Kunnen zij hun droom waarmaken? Of keren ze, een illusie armer maar een ervaring rijker, terug naar Winkel?

Ik vertrek, vanaf 10 september om de week rond 21.15 uur bij de TROS op Nederland 1.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl