Het moet dé late night show van Nederland worden. De Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw, Filemon Wesselink, Erben Wennemars. En jij kan daarin een groot aandeel hebben!

In de Madiwodovrijdagshow ontvangt Paul de Leeuw afwisselend met Filemon en Erben spraakmakende gasten in de studio waarmee de waan van de dag wordt besproken.

Prikkelende reportages en beeldfragmenten volgen elkaar in hoog tempo op en bekende gasten en nieuw talent komen langs in de studio.

Ranking the news

En ook jij kan volop meedoen. Via madiwodo.nl kan je de hele dag het nieuws 'ranken'. Elke uitzending sluit af met een top vijf van het nieuws van de dag, mede bepaald door jou.

Tijdens de uitzending zitten Filemon en Erben bovendien regelmatig achter de laptop te twitteren met kijkers. Meetwitteren is dus een must als je een vraag of opmerking hebt!

Showbusinessnieuwsmomentje

In de eerste week kwamen al Jan Smit, Jörgen Raymann, Joris Linssen en Tijl Beckand langs. Ook Hans van der Togt had zijn eerste showbusinessnieuwsmomentje. En Ilse de Lange was de hele week het muzikale middelpunt van de show.

Madiwodovrijdagshow, elke werkdag om 22.00 uur, Nederland 3.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl