Altijd al gedroomd van een leven op het platteland met een knappe boer aan je zijde? Klim dan nu in de pen en schrijf een persoonlijke brief aan een van de tien vrijgezelle boeren. Het vijfde seizoen van Boer zoekt vrouw is los.

Hoewel het alweer haar vijfde seizoen is, hoeft Jaspers zich niet op te laden. "Natuurlijk niet! Ik mag een programma maken over het mooiste onderwerp dat er bestaat; de liefde. Daar hoef ik me echt niet voor op te laden hoor."

'Ik wil de tien boeren aan een partner helpen’

Week in week uit houdt de show miljoenen aan de buis gekluisterd en er is een hechte community. Toch vindt Yvon Jaspers de kijkcijfers bij lange na niet het belangrijkste. "Nog meer kijkers trekken is niet het doel", vertelt de presentatrice. "Die tien boeren aan een partner helpen daar gaat het om."

Of dat dit seizoen gaat lukken, is maar de vraag. "Dat is precies wat het spannend houdt."


Bekijk de video in andere formaten.

Speeddate

Op 12 december is de dag van de waarheid. Dan brengt Yvon Jaspers de brieven rond en zal blijken welke 5 boeren doorgaan voor het vijfde seizoen van dit populaire KRO-programma. Aarzel niet en wie weet, heb jij straks met een van deze boeren een speeddate!

Boer zoekt Vrouw, vanaf 5 september om 20.20 uur, Nederland 1.

Meer tv-nieuws op Publiekeomroep.nl