Een goed geïsoleerd huis is wel zo comfortabel. De mogelijkheden zijn legio, het is maar net waar u naar zoekt. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Spouwmuurisolatie

Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1975? Dan is spouwmuurisolatie misschien interessant voor u. Woningen gebouwd vóór 1930 hebben vaak geen spouwmuur. Woningen gebouwd ná 1975 hebben vaak al spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie wordt van buitenaf aangebracht. U merkt daardoor bijna niets van de werkzaamheden. In de voegen worden gaatjes gemaakt niet groter dan een munt van 1 euro. In de muur wordt glaswol gespoten en de gaatjes worden weer dichtgemaakt. Binnen een dag is het klaar.

HR++ dubbel glas

Bij HR++ dubbel glas zit er tussen twee platen glas een speciaal gas. Dit gas heeft een hoge warmteweerstand en laat dus moeilijk warmte door. Daarnaast heeft HR++ dubbel glas een doorzichtig laagje metaal. Dat laagje metaal isoleert extra.

Het glas isoleert hierdoor 5 keer beter dan enkel glas. Het isoleert 2,5 keer beter dan gewoon dubbel glas. HR++ dubbel glas zorgt voor een gunstiger Energielabel, is inbraak- en geluidwerend en verbetert het wooncomfort.

Vloerisolatie

Met vloerisolatie heeft u geen last meer van vocht. Voor vloerisolatie is geen verbouwing nodig. U merkt bijna niets van de werkzaamheden en het is binnen 1 dag klaar.

Vloerisolatie wordt aangebracht vanuit de kruipruimte.De PUR wordt tegen de onderkant van de vloer gespoten, het droge PUR-schuim laat geen vocht meer door en u kunt nog steeds in uw kruipruimte komen.

Bekijk hier ook de video over het aanbrengen van vloerisolatie: 


Isolatie van de kruipruimte

Isolatie van de kruipruimte onder de woning is een alternatief voor vloerisolatie. Isoleert u de kruipruimte, dan heeft u geen last meer van optrekkend vocht en schimmel in huis. De isolatiechips worden in de kruipruimte gespoten, deze moet minimaal 35 centimeter hoog zijn.

Dakisolatie

Wilt u uw zolder bewoonbaar maken? Dan is dakisolatie een prima keuze. Er gaat dan tot wel 25 procent minder warmte verloren via uw dak. Uw zolder wordt niet alleen geïsoleerd, maar ook mooi afgewerkt en dat alles in één dag. Nuon biedt dakisolatie alleen aan in combinatie met andere soorten isolatie. Profiteer nu nog van de lage btw van 6 procent op dakisolatie.