Lieve lezer, soms haal ik als wijze kabouter graag een oude stelling van stal. Want wat is het geval? Op zondag 30 september gaat Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur in première. En jij kunt één van de 25 cd-singles van deze musical winnen. Hoe? Welnu, luister goed…


Sprookjesbosbewoners wegens succes terug in nieuwe Sprookjesboom musical
Het was wat stil in ons Sprookjesbos. Maar na een tournee langs Nederlandse theaters keren alle bekende figuren uit het Sprookjesbos terug naar huis voor een nieuw gi-ga-gantisch musicalavontuur in het Efteling Theater. Een compleet nieuwe show, interactief en super vrolijk, heb ik me laten vertellen.

Win één van de 25 cd-singles!
Wil jij alvast in de stemming komen? Beantwoord dan de volgende vraag: ‘Hoe heet de titelsong van de nieuwe musical Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur?’
a. Er was eens een Sprookjesboom
b. Gi-ga-gantisch
c. Stampen, stampen, stampen

Geen brieven gaan sturen hoor, laat op de speciale actiepagina het antwoord en je adresgegevens achter. En wie weet ontvang jij binnenkort per post de cd-single. Je kunt meedoen van 27 september t/m 14 oktober 2012. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Zing en stamp mee met het hele gezin
Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bestel nu online je tickets of bel 0900-0161 (€0,15 p.m.).