Raveleijn is de magische stad die het decor biedt voor een spectaculaire parkshow. Vijf kinderen groeien uit tot ruiters te paard. De vraag is: kan dit iedereen zomaar overkomen?


Voor een exclusief en eenmalig verslag was Raveleijn het decor voor Benten, onze stoere YouTube verslaggever. Maar heeft hij ook nog zo’n grote mond als hij onder de grote toegangspoort de stad binnenloopt?

Benten besloot de gok te wagen en beleefde een onverwacht spannend avontuur, dat uiteraard op film is vastgelegd. Bekijk hier het eerste deel, de andere twee delen vind je op het Efteling Youtube kanaal.

Durf jij te strijden tegen Draconicon?
Speel ook thuis het verhaal van Raveleijn na! Met de actiefiguren en verkleedartikelen verander je jouw woonkamer zo in de avontuurlijke Raveleijn arena en jezelf in Thomas, Joost, Lisa, Emma of Maurits. Kom snel kijken in de Efteling Webshop en wil je ook online in de wereld van Raveleijn duiken, speel dan de game!

Doe je helm op, sla je cape om en bezoek de Efteling als echte ruiter. Boek nu het Raveleijn arrangement en beleef het avontuur!