Iedereen kan net als Giel Beelen en Rembo & Rembo ook orgaandonoren werven. Het enige dat je moet doen is een eigen donorpagina aanmaken. Als je deze deelt met vrienden kunnen zij zich via jou registreren als orgaandonor.

Met een persoonlijke donorpagina help je Nederland aan meer donoren en vergroot je de kans voor mensen op een wachtlijst om te kunnen overleven. Als je zelf op een wachtlijst voor een donororgaan zou staan, dan zou je toch ook willen dat een ander Ja zegt? Help daarom mee door ook orgaandonoren te werven.

Kom in het nieuws
Als je het formulier hebt gedeeld met je vrienden, dan wordt er een nieuwsartikel op NU.nl aangemaakt. Hierin is te lezen dat jij net als een aantal bekende Nederlanders meehelpt om meer orgaandonoren te werven.

Maak je formulier persoonlijk
Het is leuker voor je vrienden als ze zich in een vertrouwde omgeving kunnen registreren. Daarom kun je hun foto’s of een eigen afbeelding aan jouw persoonlijke donorformulier toevoegen. Dit maakt je formulier nog persoonlijker. Ook kunnen jij en je vrienden zien wie zich al hebben geregistreerd via het formulier.

Nog geen donor?
Ben je zelf nog niet geregistreerd als orgaandonor? Word dan donor via www.jaofnee.nl. Dit kan binnen twee minuten. Het is via deze site ook mogelijk om direct met DigiD te registreren. Weet je niet meer zeker of je geregistreerd bent in het Donorregister? Vraag dan je gegevens op met je DigiD op www.donorregister.nl.