Een nieuwe auto kopen via internet. Dat kan sinds kort handig en zeer voordelig met de nieuwe service van de ANWB. Alleen, hoe raak je je huidige auto kwijt? Geen probleem, want ook daarbij helpt de ANWB. 

Vorige week was het voorpaginanieuws: de ANWB gaat auto’s verkopen. Voor veel mensen is dat een uitkomst. Allerlei showrooms langsgaan om over de prijs van je nieuwe auto te onderhandelen, hoeft voortaan niet meer.

Je bestelt je nieuwe auto gewoon online, via de ANWB Autokoopservice. De auto's die je hier vindt, zijn gloednieuw en hebben volledige garantie en service. De ANWB voert de onderhandelingen voor je en zorgt ervoor dat je voordeel aardig oploopt: gemiddeld tussen vier en zeven procent van de netto catalogusprijs.

En je oude auto?
Met de ANWB Autokoopservice koop je dus niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig een auto. Maar wat doe je met de auto waar je nu nog in rijdt? Kun je die inruilen, of moet je hem op een andere manier zien kwijt te raken?

Ook daarvoor heeft de ANWB een prima oplossing: de ANWB Autoverkoopservice. Die bestaat inmiddels al een jaar en is dé manier om makkelijk, snel en betrouwbaar je huidige auto (tot 12 jaar oud) te verkopen, tegen een goede en gegarandeerde prijs.

Hoe werkt de ANWB Autoverkoopservice?
Op de website van de ANWB Autoverkoopservice kun je direct en helemaal gratis een waarde-indicatie van je huidige auto krijgen. Zo weet je wat je ongeveer voor prijs kunt verwachten.

Klinkt dat interessant? Vraag dan een waarderapport met een gegarandeerde prijs aan. Dat kost € 29,75. Vul het vragenformulier in en stuur de ANWB digitale foto’s van je auto. Je ontvangt dan binnen 48 uur een gegarandeerde prijs voor je auto. Ga je akkoord, dan lever je je auto in bij een van de Hertz-vestigingen bij jou in de buurt. Het geld staat de volgende dag op je rekening.

- Ga naar de ANWB Autokoopservice en kijk hoe makkelijk en vooral voordelig het is om hier je gloednieuwe auto te bestellen.

- Ga naar de ANWB Autoverkoopservice en verkoop daar snel en betrouwbaar je huidige auto voor een goede, gegarandeerde prijs.

gert-wisse