Ziggo is continu bezig om klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren. Ze focussen op sport, nieuws en entertainment. Vanaf 12 januari wordt daarom het eerste kanaal van ESPN een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo. Het is een geweldige uitbreiding voor alle sportliefhebbers met iedere week een selectie van nationale en internationale topcompetities. En natuurlijk niet te vergeten alle ins en outs van de Eredivisie.

ESPN is een sportzender die wereldwijd al ruim 40 jaar bekendstaat om sportverslaggeving van de hoogste kwaliteit. De zender is vooral geliefd om zijn 'storytelling' in zowel de live als niet-live uitzendingen. Ze hebben daarmee een indrukwekkende collectie van prijswinnende sportfilms en documentaires. Ziggo voegt nu dit kanaal toe aan de tv-pakketten, vanaf minimaal TV Start of TV Standaard. In Nederland is ESPN vooral bekend door de vele live wedstrijden uit de Nederlandse topcompetities, waaronder de Eredivisie.

Klanten van Ziggo kijken gratis het eerste kanaal van ESPN op kanaal 421.

Neem jij een kijkje?

Ziggo klanten genieten hierdoor van een selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook is er veel live voetbal uit de TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en UEFA Conference League te zien. Naast voetbal biedt ESPN dagelijks een selectie van sportnieuws, documentaires, sportfilms, en live verslagen van Amerikaanse sportwedstrijden. Denk bijvoorbeeld aan de National Basketball Association (NBA) en National Football League (NFL), vaak met Nederlands commentaar. In februari is het grootste sportspektakel uit de Verenigde Staten op ESPN te zien: de Super Bowl.

ESPN Compleet voor nog meer live content

Klanten die alle ESPN-kanalen willen kijken, kunnen naar eigen wens het aanvullende abonnement ESPN Compleet afsluiten. Naast de programmering op het hoofdkanaal biedt ESPN Compleet nog meer live wedstrijden uit verschillende competities, sportprogramma’s en sportdocumentaires. ESPN Compleet telt in totaal vier kanalen en biedt een nog breder aanbod van live (inter)nationaal voetbal en Amerikaanse sportcompetities zoals NBA, NFL, NHL en MLB.

Wil jij in 2022 nog meer genieten van alle soorten sport? Klanten van Ziggo profiteren nu van 6 maanden 50 procent korting op ESPN Compleet. Nog geen Ziggo klant? Stap dan over naar Ziggo want dan krijg je bovenop 4 maanden korting op je Internet & TV ook nog ESPN Compleet 12 maanden gratis. Nieuwsgierig naar de deals? Neem een kijkje op de website.